Inloggen Registreren

login op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

2 unieke technieken
Scalp Perfection & Hair Rescue

Een bijzondere nieuwe techniek dat sinds de laatste jaren aan de populariteit wint. Het wordt aangeboden als een nieuwe niet chirurgisch alternatief voor haarimplantatie. Het is risicovrij, effectief, duurzaam en betaalbaar. Heel vaak wordt er voor gekozen door mensen met volledig of gedeeltelijke kaalheid. ScalpPerfection creëert een visuele illusie van een pas geschoren hoofd.

De perfecte ‘haarstoppeltjes look’ zorgt voor een optische vermindering van het contrast tussen het haar en de hoofdhuid.

Hierdoor lijkt het of het hoofd bedekt is met meer groeiende haartjes. Het kan ook worden toegepast als een opvulling voor plekken op het hoofd waar het haar begint uit te dunnen of om de littekens te vervagen. Het zorgt voor een effect van haavermeerdering dat er zeer natuurlijk uitziet en een vollere haar stijl créert.

 

“Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk”

Hair Rescue is een unieke, innovatieve behandeling voor een stimulering van de haargroei. Het wordt toegepast bij mannen en vrouwen met gedeeltelijke kaalheid en dunner wordend haar. Tijdens deze behandeling wordt de HaarGroei Activator in de bovenste laag van de hoofdhuid aangebracht. Deze mix van hoogwaardige eiwitten van uitsluitend plantaardige afkomst en een complex van vitaminen, aminozuren en mineralen bevordert menselijke haargroei.


De bestanddelen in dit product zorgen ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid, waarin de haarzakjes zich ontwikkelen wordt verbeterd. Hierdoor worden de nog aanwezige haren sterker en gezonder. De haarzakjes worden gestimuleerd opnieuw haren aan te maken en de haren die er nog zijn, door te groeien. Hierdoor wordt haaruitval minder en vertraagd, terwijl de haarwortels versterken. Als resultaat krijgt het haar zijn stevigheid en glans terug.

 

______________________________________________________________________

Belangrijk!

 

Voor en nazorg behandeling scalp perfection

 

* dit is niet voor hair rescue

 

 Voorafgaand aan de behandeling:

- 24 uur voor de behandeling geen alcohol gebruiken.

- 24 uur vooraf geen aspirine, paracetamol is wel toegestaan.

- 24 uur geen gebruik van bloedverdunners.

-24 uur van te voren het hoofd wassen en goed drogen, geen producten aanbrengen.

 

Na de behandeling:

- Mag 5 dagen totaal niet vochtig worden, dus niet douchen, ook niet met douchekapje.

- 5 dagen geen gebruik van welk hoofddeksel dan ook.

- 5 dagen absoluut niet in de zon.

- 5 dagen niet intensief sporten of andere bezigheden waarvan je gaat zweten.

- 5 dagen geen enkele vorm van créme aanbrengen.

- 1 week geen zwembad, sauna of zonnebank.