Inloggen Registreren

login op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Duur: 60 minuten, Prijs: € 75,-
 
 
Microdermabrasie  Diamant.
 
 

Door middel van een speciale vacuüm techniek raken microdiamanten de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen, het word ook vaak gebruikt voor huidverjonging en rimpelbehandeling. Ook voor het verkleinen van grove poriën, het opfrissen van grauwe rokershuid of het vervagen van littekens kan het gebruikt worden.

Het oplichten van donkere pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en het vervagen van striae / zwangerschapsstriemen kan ook behandeld worden met Micro-Dermabrasie.

 
Het is wel zo dat wij aanraden om te beginnen met minimaal 3 behandelingen voor resultaten. De sterkte van de doppen die wij plaatsen op de vacuum hangt van uw huidtype af. Het beste is om de behandeling na 2 weken weer te herhalen, de reden daarvan is omdat de huid zich om de 4 weken weer hersteld en we dan voor het beste resultaat nog binnen die 4 weken uw kunnen behandelen.

 

Voorzorg:
Als u komt voor de behandeling is het het beste om zonder make-up te komen zodat wij er ook zeker van zijn dat uw huid goed gereinigd kan worden en ontsmet.

Ook mag u voor de behandeling 4 weken niet zonder uw gezicht ingesmeerd te hebben met minimaal factor 50 in de zon komen, daardoor is de huid te gevoelig en ook kunt u dan pigment vlekken krijgen, dit geldt ook voor de zonnebank.

Uw vult altijd een formulier in zodat wij zeker weten dat de behandeling geschikt is voor u, Ook kunnen wij geen Microdermabrasie behandeling uitvoeren als u andere cosmetische behandelingen ondergaat op dat moment, dus vermeld  dat aan de specialiste.


Nazorg :

Als u klaar bent met de behandeling raden wij aan om uw huid even te laten rusten. 24 uur na de behandeling ook geen make-up aan brengen op het gezicht.

4 weken na de behandeling niet onder de zonnebank gaan, en als het zomertijd is en de zon schijnt uw gezicht 4 weken na de behandeling goed insmeren met minimaal factor 50.

 

Bij aanschaf van een groter pakket krijgt u korting !